Hlavní obsah

Psychiatr Cimický měl vážnou nehodu na D1

Novinky, Plus
PRAHA

Mimořádné štěstí měl o Velikonocích populární psychiatr Jan Cimický. Se svými přáteli se vracel osobním vozem z Luhačovic a na dálnici D1 na 118. kilometru do jejich automobilu zezadu narazil vůz v plné rychlosti. Plně obsazenou fabii náraz odmrštil na svodidla a poté se automobil několikrát otočil na vozovce.

Článek

Jan Cimický v okamžiku havárie seděl na místě předního spolujezdce. Svou vahou po nárazu utrhl bezpečnostní pás, přerazil ramenem sloupek uprostřed vozu a utrhlo se s ním celé sedadlo. Děsivě vypadající havárii však přežil pouze s celou sérií pohmožděnin, ale vážněji zraněn naštěstí nebyl.

Nyní psychiatr hovoří o zázraku, kvůli kterému přežil tuto nehodu. "V klidu a v pohodě jsme se vraceli z Luhačovic. Nikam jsme nespěchali. Vychutnávali jsme volný den, po cestě jsme se stavili v motorestu na kávě a ve voze jsme si povídali. Ten náraz byl absolutně nečekaný. Mnoho si z toho nepamatuji. Události letěly šílenou rychlostí a patrně jsem byl nějakou dobu v bezvědomí. Vzpomínám si, že jsem pak sám šel do sanitky. Když jsem později uviděl to, co z našeho vozu zbylo, vůbec nechápu, jak jsme tu havárii mohli přežít,"svěřil se Jan Cimický.

"Je to k nevíře, ale nic nemám zlomeného ani jsem neutrpěl vážnější zranění. Jsem jenom hodně pomlácený. Věřím tomu, že v okamžiku havárie nad námi držela ochrannou ruku vyšší moc. Když ta smrt sedí na svodidlech, tak asi něco řekne: ještě nepřišel tvůj čas. Jsem vděčný za to, že žiji a začínám se na některé věci dívat úplně jinak než doposud," dodal Jan Cimický.

Reklama

Související témata:

Související články

Janu Cimickému se v Řecku uklánějí

Skoro jako domů se vrací do Řecka populární psychiatr Jan Cimický. Stačí, aby se někde představil, a rázem je z něj miláček společnosti a v chrámech...

Výběr článků

Načítám