Hlavní obsah

Prostitutka si vydělala milióny ve vědomostní soutěži

BERLÍN

Úspěch v německé verzi hry "Chcete být milionářem?" přinesl 40leté Claudii nejen solidní přilepšení, ale také únik z prostředí prostituce. Žena si totiž několik let vydělávala na živobytí vlastním tělem a výhra 500.000 eur (asi 16 milionů korun) jí změnila život takřka od základů.

Foto: zámek Loučeň
Článek

"Nebyla jsem hrdá na to, že jsem pracovala jako prostitutka," svěřila se Claudia o víkendu deníku Bild. Poměrně hravě se před týdnem svými znalostmi i intuicí dopracovala až ke 14. stupni otázek, kde si zajistila půl milionu eur. Na poslední, milionářskou odpověď si nakonec netroufla, přestože mimo soutěž tipovala správnou odpověď.

Z ulice do normálního života

Do soutěže se přihlásila jako žena v domácnosti a v době natáčení nikdo netušil, jaká je její skutečná profese. K prostituci se dostala před několika lety poté, co ji opustil manžel a ona se nemohla bez vzdělání pořádně uplatnit.

Příběh, který trochu připomíná slavný hollywoodský film Pretty Woman, končí. "Prostituce je pro mě uzavřenou kapitolou a začínám nový život," prohlásila spokojená Claudia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám