Hlavní obsah

Princ William vidí svou budoucnost v armádě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ William už má jasno o tom, co bude dělat, jakmile dokončí svá vysokoškolská studia geografie na skotské St. Andrews University. Vstoupí do armády. Už předem však odmítá jakékoliv speciální zacházení a výjimky jen kvůli svému původu.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Karina obsadila First Award a Best of Category Award.

Článek

Dvaadvacetiletý následník britského trůnu by také rád dále pracoval pro charitu jako jeho zesnulá matka princezna Diana.

"Poslední věc, kterou bych chtěl v armádě dělat, je sedět v teploučku v kanceláři. Pokud se vydám do armády, chci být všude tam, kde budou mí muži, a budu dělat všechno to, co oni," řekl princ v rozhovoru, který dostala k dispozici minulý týden všechna britská média.

Být na správném místě

"I když mám St. Andrews velice rád, jsem připravený zkusit zase něco jiného. Je mnoho věcí, které bych chtěl dělat, ale obávám se, že všechny své sny si nikdy nesplním. Chci to ale vše odstartovat u armády," dodal.

"Snažím se na všechno dívat z té světlejší stránky. Není důvod být pesimistický nebo se stále z něčeho strachovat. Život je totiž příliš krátký. Jsem šťastný na tom místě, kde jsem, a v tom, co dělám. Lidé si musí uvědomit, že musí mít radost z maličkostí," uvedl princ William a dodal, že se snaží být vždy na pravém místě v pravou chvíli.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William krmí prasata

Netradičně zahájil čtyřměsíční univerzitní prázdniny dvaadvacetiletý britský princ William. Na farmě svého otce a následníka trůnu prince Charlese v Tetbury...

OBRAZEM: princ William si zařádil ve vlnách

Princ William vytáhnul surf a jel se odreagovat od náročného studia k moři. S kamarády se předváděl obyvatelům skotského města St. Andrews a samozřejmě také...

Výběr článků

Načítám