Hlavní obsah

Princ William uvízl v zácpě, do práce dorazil pozdě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Příliš dobře se neuvedl princ William při zahájení své nové pracovní kariéry. Jeho první příchod do zaměstnání v jedné londýnské bance vykázal hodinové zpoždění. Přesto ale prý vina nebyla na Williamově straně.

Článek

Třiadvacetiletý mladík je na praxi u peněžního domu HSBC Bank, kde pracuje v oblasti investičního bankovnictví. Pozdě přišel stejně jako tisícovky dalších Londýňanů, kteří se ráno potýkají s ucpanými ulicemi. I princ William uvízl v zácpě, a tak mu dvanáctikilometrová cesta do práce zabrala rovné dvě hodiny.

"Opravdu to nebyla jeho chyba. Nebylo to tak, že by se mu nechtělo z postele. Prostě vězel dvě hodiny v dopravní zácpě, neboť byl uzavřen Limehouseský tunel," uvedl zdroj blízký královské rodině. William se k pracovišti na východě Londýna došoural údajně deset minut před desátou dopoledne.

Prince kolegové nesmějí pozorovat

Zaměstnanci banky prý dostali e-mail s výčtem pravidel, jak se k urozenému praktikantovi chovat. Princ nemá rád, když jej někdo pozoruje, a tak jeho spolupracovníci během doby jeho dvouměsíční praxe nesmějí v práci používat mobilní telefony se zabudovanými fotoaparáty.

Od ledna bude princ William pokračovat ve studiích na vojenské akademii ve Sandhurstu.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William promoval

Třiadvacetiletý britský princ William ve čtvrtek promoval na univerzitě St. Andrews. Ukončil tak své studium zeměpisu. Slavnostního okamžiku se zúčastnili...

Princ William má voskovou figurínu

Třiadvacetiletý britský princ William se dočkal své voskové figuríny. Ta stojí v proslulém Muzeu Madame Tussauds v Londýně. Předpokládá se, že si socha...

Výběr článků

Načítám