Hlavní obsah

Princ William prý už chystá svatbu

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

V červnu 2008 čeká britskou monarchii velký den, proslýchá se v Londýně. Princ William by se měl ženit se svou dlouholetou přítelkyní Kate Middletonovou. Ačkoli čtyřiadvacetiletý princ původně tvrdil, že se chce ženit až v osmadvaceti, svatbu se rozhodl uspíšit, aby nevystavoval svou nastávající zbytečnému riziku.

Článek

Přestože se Kate Middletonová stala velmi známou osobností a pravidelně ji sledují reportéři, fotografové i prostí zvědavci, nemá nárok na policejní ochranu, dokud se nestane členkou královské rodiny.

"Ačkoli princ Charles z osobních zdrojů pro ni platí dva důstojníky, nedá se to srovnávat s ochranou královské ochranky v plné zbroji," sdělily listu People zdroje blízké dvoru.

Zasnoubení páru, který spolu už chodí pět let a měl by jednou usednout na britský trůn, však má být oficiálně oznámeno až později, aby nezastínilo připravované oslavy diamantové svatby královny Alžběty a prince Filipa.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William se nechal namalovat nahý

Britská královská rodina šílí. Přítelkyně korunního prince Williama totiž zostudila trůn erotickým zobrazením monarchy. Kate Middletonová zúročila své výtvarné...

Výběr článků

Načítám