Hlavní obsah

Chlípná babička utekla s otcem svého vnuka hned po jeho narození

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh, který by se zdál přitažený za vlasy i nejvěrnějším fanouškům telenovel, se odehrál v Británii. Těhotná 24letá žena se se svým partnerem (29) nastěhovala k rodičům během období lockdownu. Krátce po narození očekávaného potomka se ale situace dramaticky změnila. Novopečený otec utekl s babičkou svého syna.

Foto: Profimedia.cz

Útěk Georginy s novopečeným otcem jejího vnoučka sleduje nyní celá Británie. Ilustrační foto.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá Georgina Aldridgová obnovila manželský slib se svým mužem, 56letým Erikem Aldridgem, během prvního britského lockdownu. Za Erika byla vdaná 10 let a zdálo se, že nic jejich štěstí nemůže ohrozit.

Šel za lékařem kvůli manželským problémům. Zjistil, že doktor má poměr s jeho ženou

Koktejl

Kvůli karanténním opatřením v Británii ale došlo k tomu, že se pár rozhodl sdílet svůj dům v městečku Stow-on-the-Wold v Gloucestershiru s Georgininou dcerou Jess a jejím přítelem Ryanem Sheltonem. Jess byla v té době těhotná, a tak chtěla mít rodina možnost být pospolu.

Když se vrátila z porodnice, čekalo ji nemilé překvapení

Ukázalo se však, že blízkost vztahů, které se v rodině vytvořily, přerostla přijatelnou mez. Krátce po nastěhování mladšího páru do domu matky vznikl poměr mezi Georginou a přítelem její dcery.

Na fotce je pár ještě spolu. Nalevo je pak Georgina.

Ryan ještě doprovázel Jess do porodnice a asistoval u narození svého potomka, ale když se Jess se svým synem Reubenem vrátila zpátky domů, zjistila, že její přítel utekl s její matkou, Reubenovou babičkou.

Rodinu celá událost tvrdě zasáhla. Zatímco Georgina své dceři poskytla jen lakonické vysvětlení, že si nemohli s Ryanem pomoci, že se do sebe zkrátka zamilovali, nejtrpčeji nese celou situaci manžel  Georginy Erik.

Je mi fuk, co si ostatní myslí, nechal se slyšet Ryan

Podle rodinných přátel Georgině přeskočilo. „Začala nosit krátké sukně a hluboké výstřihy a víc o sebe pečovat. Zřejmě jí zamotal hlavu zájem mladšího a celkem pohledného muže,“ řekla Daily Mailu žena, která s rodinou udržuje blízké vztahy.

 Porodu svého syna se Ryan ještě zúčastnil.

„Vůbec nechápu, jak to mohla udělat. Celou rodinu to úplně rozbilo na kousky,“ vyjádřila se k útěku ženy její sestra Emma. „Ubohá Jess, musí to pekelně bolet,“ dodala.

Typy tchyní, které mohou ohrozit vaše manželství

Vztahy a sex

Zatímco ve Stow-on-the-Wold propadli do temného zármutku, pár na útěku si ze situace nic nedělá. „Je mi fuk, co si kdo myslí. Miluju Georginu a nezajímají mě názory ostatních. Já vím, co se stalo,“ nechal se slyšet novopečený otec Ryan.

Reklama

Výběr článků

Načítám