Hlavní obsah

Předseda slovenského parlamentu Kollár má 13. dítě, tentokrát s účastnicí X-Factoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináct dětí s jedenácti ženami, to je aktuální bilance předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára (57). Podle slovenských médií mu v pátek porodila syna současná přítelkyně Laura Vizváryová (28).

Foto: Profimedia.cz

Boris Kollár

Článek

Aktuální Kollárova přítelkyně podniká v oblasti módy, má obchod v centru Bratislavy a svého času se snažila v roce 2014 uspět v soutěži X-Faktor. V soutěži postoupila, zpěvu se ale dál nevěnovala. Má šestiletého syna.

Kollárovi porodila loni dvanácté dítě Barbora Richterová (34). Bývalá plavkyně už má s Kollárem desetiletého syna Artura. Letos propukla aféra, že Kollár měl v roce 2012 Richterovou uhodit v jeho vile v Miami. „Dostala pár facek, ale nikdo ji nemusel ošetřovat,“ připustil Kollár s tím, že Richterová ohrožovala jejich společné dítě. „Hodila ho do vzdálenosti asi pět metrů, mohla ho zabít. Byl jsem v šoku, v zatemnění mysli,“ dodal Kollár.

Richterová také poslala poslancům parlamentu dopis, že ji sledují různé automobily a může za tím být Slovenská informační služba. Kollár odmítá, že by ji dal sledovat tajnou službou. Navzdory tomuto skandálu Kollár neodstoupil z čela parlamentu. Na mimořádné schůzi, na níž se mělo projednávat jeho odvolání, se nesešel dostatečný počet poslanců.

Koncem října 2020 utrpěl Kollár vážné zranění při dopravní nehodě. Ve voze s ním tehdy seděla modelka Mirka Fabušová (35). Na Slovensku tehdy vyvolalo značné pobouření, že během pandemie měl předseda parlamentu v nemocnici povolené návštěvy. Často ho navštěvovala právě Richterová.

Foto: Archiv FTV Prima

Laura Vizváryová v soutěži X Factor v roce 2014

Předseda slovenského parlamentu uhodil přítelkyni, matku svých dvou synů

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám