Hlavní obsah

Poťouchlí zaměstnanci vyměnili svému šéfovi auto za repliku z lega

Novinky, Markéta Kautznerová
Carlsbad

Vyrovnat si účty se svým šéfem je snem miliónů zaměstnanců po celém světě. Zaměstnanci zábavního parku v Kalifornii si ze svého nadřízeného vystřelili jedinečným způsobem.

Článek

Peter Ronchetti, generální ředitel Legolandu v Kalifornii v USA, přijel v pondělí do práce svým SUV značky Volvo a zaparkoval na své obvyklé místo. Když se ale o několik hodin později ke svému autu vrátil, aby si mohl dojet na oběd, zjistil, že je pryč. Na jeho místě stála replika vozu v životní velikosti, téměř celá vyrobená z oblíbené dětské stavebnice.

Celou akci zorganizoval podle televize NBC San Diego vedoucí obchodu v zábavním parku Tim Petsche. Všiml si, že se auto vyhotovené z lega, které právě prochází rekonstrukcí, nápadně podobá Ronchettiho Volvu.

Tato replika auta, která je vyrobená z 201 760 kostiček lega a váží přes 1300 kilogramů, je obvykle vystavena před vstupní branou do Legolandu. V pondělí dopoledne však byla na vysokozdvižném vozíku převezena na ředitelovo parkovací místo. Skutečné auto předtím přeparkoval jeden ze zaměstnanců, který si nenápadně vypůjčil klíčky v ředitelně.

Povedený žert

„Spatřil auto a zasekl se uprostřed kroku, nebyla na něm znát téměř žádná emoce. Pak bylo vidět, jak se mu ulevilo, když opodál zahlédl své skutečné auto,“ popsala mluvčí Legolandu Beth Cheeová, která šprým natáčela. Nakonec se ale Ronchetti rozesmál a začal předstírat, že auto odemyká.

„Máme tu veselý a kreativní tým a jejich žert se jim opravdu povedl. Mohu vám ale říct, že už nikdy nenechám klíčky od auta bez dozoru,“ řekl s úsměvem televizi NBC San Diego Ronchetti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám