Hlavní obsah

Pořadatelé: volba české miss bude letos dramatičtější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Dramatičtější než v minulosti by měl být letošní souboj o titul české královny krásy. Odehraje se v sobotu, a to již tradičně v brněnském Boby centru. Na pódium ale tentokrát už v samém začátku vystoupí místo 18 jen 12 krasavic.

Foto: Zoologická a botanická zahrada města Plzně, Martin Vobruba

Plzeňská ZOO dnes přivítala jubilejního 200 000. návštěvníka.

Článek

"Už z nich nebudeme vybírat finalistky. Dívky mají dvě hodiny na to, aby přesvědčily o svých přednostech. Tím, že bude méně soutěžících, budou se moci více předvést v různých disciplínách," řekl ČTK Lukáš Vedral z pořádající agentury Art Production K/2.

Nový scénář volby

Dívky si Laser show hall v Boby centru prohlédly už v polovině března. Šéf agentury Miloš Zapletal tehdy naznačil, že porota to bude mít s výběrem královny krásy letos zase těžší. Dívky totiž k volbě přistupují se stále větší profesionalitou. Většina z nich zná své předchůdkyně a zajímá se o modeling. Snad i to je důvod, proč bude mít letošní volba trochu jiný scénář.

V minulosti vždy krátce po zahájení přenosu z volby Miss ČR vypadlo z klání šest krásek. Stalo se tak dříve, než se tato šestice stačila televizním divákům představit. "Dívky mají nyní jisté, že je toto nepříjemné překvapení nečeká hned na počátku volby," uvedl Vedral. Na skladbě soutěžních disciplín se nic nemění.

Svůj důvtip budou moci krásky předvést při rozhovoru, dovednosti ve volné disciplíně a vnady při promenádě v plavkách, která bude jistě vrcholem večera. Klání bude moderovat Martin Dejdar, který měl tuto milou povinnost i v minulých letech. Ze známých tváří se na jevišti objeví Lucie Bílá, Petr Hapka, Petr Janda a Jiří Korn. V porotě usedne i loňská miss Kateřina Průšová. Kromě královny krásy pro rok 2003 bude zvolena Miss televizních diváků a Miss sympatie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám