Hlavní obsah

Polívka si splní sen, 30. manéž natočí skutečně v manéži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO/OLŠANY

Valašský král si počátkem srpna splní jedno ze svých přání. Jubilejní 30. díl svého zábavného pořadu Manéž Bolka Polívky tentokrát skutečně natočí v manéži, tedy přesně řečeno pod šapitó cirkusu Jo-Joo. Manéž bude zaměřena na cirkusové umění, především na klaunská čísla.

Foto: Petr Krupička
Článek

Milovníci humoru valašského krále se opět mohou těšit na jeho scénky s dvojicí asistentů Barynem a Fretym. Podle Polívkova spolupracovníka Luďka Horáčka v pořadu mimo jiné vystoupí herec Jiří Pecha či zpěvák Dan Nekonečný.

Také tentokrát se počítá s účastí některého zahraničního hosta. Na scéně se asi objeví i host těžkého kalibru, a to hvězda cirkusu Jo-Joo, kterou je čtyřtunový hroch Davídek.

"Vystupování v cirkuse jsme si vyzkoušeli již před dvěma lety na Valašsku. Bolkovi se to velmi líbilo. Cirkusové prostředí by mělo celou manéž zpestřit a ozvláštnit. Další pořady se ale již v tomto duchu patrně dělat nebudou," doplnil Horáček. Ročně se pro Českou televizi natočí dvě pokračování manéže, letos to ale budou tři. Třicátá jubilejní vznikne v době hostování cirkusu na Polívkově farmě v Olšanech na Vyškovsku.

"Natáčet se bude prvního a druhého srpna. Zájemci o účast mohou kontaktovat brněnské Divadlo Bolka Polívky nebo farmu. Pod šapitó přizveme k natáčení 500 diváků," dodal Horáček. Jubilejní manéž by měla Česká televize odvysílat 27. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám