Hlavní obsah

Policisté se pokoušeli vysvobodit medvěda z popelnice, zvládl to i bez nich

Novinky, tcs

Strážci zákona v kalifornském městě King’s Beach u jezera Tahoe prožili horké chvilky, když narazili na kontejner s odpadky, ze kterého se ozývaly rány a funění. Po chvilce policisté zjistili, že je v něm schovaná „známá medvědí firma“, pokusili se mu pomoci, ale medvěd to dost neochotně zvládl nakonec i bez nich.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté pomáhali medvědovi vylézt z popelnice, nakonec to zvládl sámVideo: Reuters

 
Článek

Policisté narazili na medvěda v časných ranních hodinách. Záhy zjistili, že šelma je v okolí velmi dobře známa. Jednalo se o baribala jménem Mr. T-shirt (Pan Tričko) pojmenovaného podle velké bílé skvrny na hrudi.

Přes 180 kilogramů vážící T-shirt je místní celebritou, který se okolo města potlouká už delší dobu, a ve městě vymetl už nejednu popelnici. „Je to normální poslušný medvěd, ale stále je to divoká šelma. Šance, že se rozruší a zaútočí, jsou docela velké,“ uvedlo v červenci policejní oddělení, když turisté ve městě medvěda obklopili a ve snaze ho vyfotit jej zatlačili k plotu.

Na policejní vůz spadl medvěd, auto začalo hořet

Koktejl

Tehdy museli policisté dav turistů rozehnat, aby zvířeti dali prostor uniknout. Nyní si dvojice policistů uvědomila, s kým má tu čest. „Je to T-shirt,“ s ulehčením pronáší jeden z šerifových mužů na videu.

Policisté se medvědovi pokusili cestu z kontejneru ulehčit tím, že zvedli jedno víko. Vypadalo to však, že zvířeti se z kontejneru příliš nechtělo. Přítomnost policistů ho ale také dvakrát netěšila a nakonec si tedy zvedl druhé víko sám a neochotně se vysoukal ven.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám