Hlavní obsah

Policista zachránil v poslední chvíli muže v kolejích před jedoucím vlakem

Novinky, Dagmar Plecháčová
Madrid

Jednačtyřicetiletý Španěl měl obrovské štěstí, když poté, co spadl do kolejiště metra, se poblíž nacházel policista, který ho na poslední chvíli zachránil před projíždějící soupravou. Dotyčný se evidentně motal a poté se doslova skácel mezi koleje. Alkoholem zmožený muž se nebyl schopný zvednout a na nástupišti vznikla panika. Lidé mávali na strojvůdce ve snaze upozornit na nešťastníka v kolejích. Ten už by však vlak ubrzdit nestačil.

Článek

Událost zachytila průmyslová kamera na stanici metra Puerta del Angel ve španělském Madridu. Na první pohled značně opilý muž se potácel po nástupišti, když najednou spadl do kolejiště a nehybně v něm zůstal ležet.

Lidé z protější strany zoufale křičeli, pobíhali a mávali na řidiče soupravy. V poslední chvíli se rozhodl do kolejí skočit policista. Ten v tu dobu nebyl ve službě a policejní školu absolvoval před pouhými dvěma měsíci.

Když vyhodnotil, že vlak již nebude schopen včas zastavit, chytil muže a odtáhl ho do bezpečí. Pijan i přes děsivě vypadající pád utrpěl jen drobná zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám