Hlavní obsah

Policie zatkla muže po honičce ve vodním kanálu. Řítil se rychlostí 6 kilometrů v hodině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napínavá honička mezi policií a zatčeným se odehrála v Británii na vodním kanalů Grand Union. Trvala dvě hodiny. Rychlost stíhaného plavidla přitom nebyla nikterak závratná, konkrétně zhruba 6 kilometrů v hodině. Stíhal ho policista na kole.

Foto: Leicester City Police

Plavidlo, na kterém prchal podezřelý, závratnou rychlost nevyvinulo.

Článek

Policista na kole pronásledoval podezřelého, který se plavil v lodi po vodním kanálu z Leicesteru do Glen Parva. Muž, kterého nakonec policie zatkla díky léčce, kterou na něj nachystala u mola, byl podezřelý z napadení a porušení soudního příkazu.

„Patnáct let jsem čekal na to, až se zapojím do honičky na vodě. Nakonec se to podařilo. 12 kilometrů jsem honil muže podezřelého z různých přečinů,“ tweetoval zasahující policista.

Mladík ujížděl policistům na babetě. Neujel a nadýchal dvě promile

Krimi

Ten spatřil podezřelé plavidlo na základě echa, které mu dali kolegové z centra Leicestru. Neváhal a pustil se do pronásledování. Z kola však mohl prchajícího muže jen vyzvat k opuštění lodě. A také předat informace svým kolegům.

Policisté na podezřelého nalíčili léčku hned u prvního možného mola, kde muž mohl vystoupit. Poschovávali se v křoví a zavřeli bránu pod mostem, takže se nedalo dál proplout. Podezřelý plavidlo opustil a na souši už padl do rukou strážců zákona.

Reklama

Výběr článků

Načítám