Hlavní obsah

Podvodníci z Milionáře dostali ze zámoří lukrativní nabídky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pár, který byl odsouzen za podvod v britské verzi televizní soutěže "Chcete být milionářem?" údajně dostal ze zámoří několik nabídek na lukrativní projekty. Podle deníku Daily Express by manželé Diana a Charles Ingramovi mohli vydělat stovky tisíc liber, kdyby filmovým tvůrcům prodali práva na svůj příběh.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

 S odvoláním na přítele manželů, který si nepřál být jmenován, prý major Ingram také dostal od jedné televizní společnosti nabídku na uvádění soutěžní hry, píše zpravodajský server Ananova.

Odsouzení za podvod Ingramovým brání, aby spáchaného zločinu využili ve Velké Británii, ale nic je nemůže zastavit před vyděláváním na svém příběhu v cizině.

Podle deníku dostal major Ingram, kterému nepovoleně napovídal komplic kašláním, nabídku na natočení reklamy na pastilky proti kašli. Nejmenovaný společník dokonce uvedl, že jednali o prodeji filmových práv nejenom s americkými, ale i s britskými společnostmi.

Manželé Ingramovi z města Easterton ve Wiltshiru nadále tvrdí, že jsou nevinní. Major Ingram přesto ve středu prohlásil, že se proti rozhodnutí soudu nebudou odvolávat.

Hollywoodský scénárista Stuart Samuels deníku sdělil: "Ingramovi by mohli vydělat pár stovek tisíc liber za práva na scénář o svém životním příběhu. Chytrý tah by ale byl, kdyby si řekli o podíl ze všech zisků. V případě úspěchu filmu by potom vydělali nepočitatelně peněz."

Charles Ingram se britské verze soutěže Chcete být milionářem? účastnil vloni v září. Letos v dubnu se on, jeho žena Diana a společný přítel, docent Tecween Whittock, ocitli před soudem, který je uznal vinnými z podvodu. Major Ingram se totiž výhry snažil dosáhnout díky Whittockovi, který kašláním dával najevo, které odpovědi jsou správné. [více]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám