Hlavní obsah

Po divoké party na Ibize se probudil až v úložném prostoru v letadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavé probuzení zažil jeden z cestujících aerolinek Ryanair. Jeho kumpáni ho totiž po divoké jízdě na španělském ostrově Ibiza nacpali při zpáteční cestě do úložného prostoru nad sedadly. Groteskní scénku natočil jeden z pasažérů, video umístil na sociální síť TikTok.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„V jednu chvíli jste na Ibize – a pak se probudíte v úložném prostoru Ryanairu,“ doprovodil popiskem uživatel Domdolla video, na němž je vidět muž, jak se mu rozlepují oči, jak vykukuje z přihrádky a nakonec svůj dočasný azyl opouští.

„Čtyřicet kluků v zadní části letadla si užívalo, když svého kámoše nacpali po přistání letadla dovnitř,“ doplnil cestující, který video natočil.

Z komentářů je patrné, že šlo o skupinku Britů. „Okamžitě potřebuju znát celý příběh,“ napsal k videu jeden z uživatelů. „Samozřejmě, že se to stalo u Ryanairu,“ komentoval další.

@domdolla

Lads lads lads #stagdo @Ryanair

♬ Eat Your Man with Nelly Furtado - Dom Dolla

Mezi obyvateli Spojeného království je Ibiza velmi populární destinací pro divoké večírky nebo rozlučky se svobodou. Nejde proto o první bizarní případ během letu na nebo ze španělského ostrova. Loni se třeba o pozdvižení postarala skupina opilých influencerů, kteří se rozhodli udělat si večírek přímo na palubě letadla – fotili si selfie a pili alkohol z obří lahve.

Influencery vyslala na Ibizu společnost Spotify, která provozuje stejnojmennou aplikaci na streamování hudby. Hvězdy sociálních sítí ji měli propagovat.

Let jako z pekla. Opilí influenceři řádili při cestě na Ibizu

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám