Hlavní obsah

Petra Páchová se SuperStar nekamarádí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Petra Páchová, účastnice vyhledávací soutěže Česko hledá Superstar, která si získala přezdívku Zlatuška, několik měsíců po skončení první řady projektu zpívá na vlastní pěst. Podle vlastních slov se s ostatními finalisty nestýká. Kromě toho jí vůbec nebude vadit, když svou desku vydá jako poslední z nich.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 22.1.2017 750. výročí Ostravy. Archiv města Ostravy. Litina Karla IV. ze 17. května 1362, udělení tržního práva.

Článek

"S holkama ani klukama jsem se už dlouho neviděla, protože každý má teď to svoje. Obávám se, že se s nikým ani v brzké době nepotkám a vlastně o to ani moc nestojím, i když je možně, že se ostatní scházejí," prohlásila Páchová.

Těžká práce

Petra na zpívání rozhodně nezanevřela. V současnosti chystá vlastní repertoár. "Je to samozřejmě hrozně těžké. Nejdůležitější je, aby se mi líbily písničky a texty byly duchaplné," podotkla.

"Strávím nad tím hodně času, takže tohle cédéčko bude možná poslední nebo alespoň mezi posledními z těch, které finalisté SuperStar vydají. Ale ani trošičku mě to nemrzí," sdělila Petra, která chce zpívat hlavně česky.

Reklama

Související články

Petra Páchová

Sedmnáctiletá studentka z Mladé Boleslavi.

SuperStar: Další na řadě byla Páchová

V neděli zněly v Praze Na Brumlovce muzikálové melodie - dvě z Pomády, po jedné z Aidy, Hair, Johanky z Arku, Cabaretu, Jesus Christ Superstar a Hamleta. Třetí...

Výběr článků

Načítám