Hlavní obsah

Petra Němcová ráda předvádí sexy prádlo

– LONDÝN
Novinky, Korzo

Modelka Petra Němcová přiznala, že na rozdíl od některých jiných kolegyň ji baví focení sexy prádla. Petra je nyní tváří kampaně na značkové spodní prádlo pro letošní zimní sezónu, kde provokativně pózovala s viditelnou chutí.

Článek

"Při takovém focení si připadám velice sexy a mám velice dobrý pocit, zvlášť když je při tom legrace a na celém týmu vidím, že mi to opravdu jde," prohlásila krásná Češka.

"Některé modýlky jsou spíš dívčí, jiné hodně odvážné, ale mým vůbec nejoblíbenějším kouskem z té kolekce je černá push-up podprsenka. Skvěle formuje poprsí a přesto má velice tenká ramínka."

Topmodelka Petra Němcová se objevila v módních časopisech jako Vogue nebo Marie Claire, v roce 2003 byla na titulní straně "plavkového" čísla magazínu Sports Illustrated.

Nedávno vydala autobiografickou knihu Vždy s láskou, Petra. V ní popisuje, co prožila v roce 2004, když pobývala v tsunami zasaženém Thajsku, kde zahynul její tehdejší přítel Simon Atlee. Od té doby se angažuje v charitě a založila vlastní dobročinnou nadaci Happy Hearts na pomoc dětem v nouzi.

Reklama

Související témata:

Související články

Rozchod. Němcová skončila s Bluntem

Česká modelka Petra Němcová a britský zpěvák James Blunt se rozešli. Napsal to v úterý americký časopis People s odvoláním na zdroj blízký Bluntovi. Podle...

Výběr článků

Načítám