Hlavní obsah

Petra Černocká se chystá na vdavky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvačka Petra Černocká se rozhodla, že si po delším soužití vezme za manžela kytaristu Jiřího Pracného. Svatba je naplánovaná na letošní červen a bude se konat na chalupě v severních Čechách. Ke slavnostní tabuli by mělo zasednout asi třicet hostů.

Foto: Ludmila Brousilová

Vedoucí projektu na Kole dětem Josef Zimovčák

Článek

Oba snoubenci před svatbou neuzavřou smlouvu, která by upravovala jejich majetek. Došli totiž k závěru, že vlastně žádný nemají. "U nás k žádnému dědickému problému nemůže dojít," řekla Petra Černocká.

Přestože zpěvačka není pověrčivá, sňatku v květnu se raději vyhnula a na svatbu si půjčí předmět, který podle tradice nosí štěstí.

Snoubenci se již vydali na předsvatební cestu do Egypta, kde si vyměnili prstýnky ze žlutého a bílého zlata. Podle Černocké jsou šperky jednoduché a elegantní.

Přítel ji stále přitahuje

Černocká se s přítelem stýká již třináct let. Důvod, proč se až po poměrně dlouhé době vydávají k oltáři, je jednoduchý. Zpěvačka si chce totiž zajistit stálý sex, který jí v manželství nemůže být odpírán.

"Já si pak klidně budu stěžovat, že manžel neplní manželské povinnosti, od čeho to manželství jinak je? Ne, to říkám žertem, ale uvědomila jsem si, že žiji s mužským, s nímž se cítím v bezpečí, jemuž absolutně důvěřuji, je s ním legrace a stále mě přitahuje. Když vidím, v jakých peripetiích se řada lidí v mé branži zmítá, tak jsem najednou pochopila, že mám obrovské štěstí," svěřila.

Sňatek oba chápou jen jako gesto, které stvrzuje, že jsou oba šťastní. Radost z maminčina rozhodnutí má i zpěvaččina dospělá dcera z prvního manželství.  

"Po pravdě řečeno, já jsem si myslela, že ona bude první, která se vdá, ale koneckonců jako matka jdu příkladem. Je to pro ni taková drobná výzva, že už by taky mohla," vzkázala své dcerce Černocká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám