Hlavní obsah

Petra Černocká bude babičkou, její dcera je v sedmém měsíci těhotenství

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Bára Vaculíková, dcera herečky a zpěvačky Petry Černocké, je těhotná. Třicetiletá zpěvačka čeká svého prvního potomka. Svatbu ale s přítelem zatím neplánují.

Článek

"Jsem v sedmém měsíci těhotenství a všechno probíhá naprosto v pohodě," řekla Novinkám Bára Vaculíková, dcera herečky a zpěvačky Petry Černocké.

Se svým přítelem očekávají narození prvního potomka. Do svatby se ale nehrnou. "Miminko nebylo plánované, trošku nás to překvapilo. Vdávat těhotná jsem se nechtěla a určitě teď vdavky nejsou na pořadu dne. Vůbec to neřešíme," prozradila.

Bára jde ve stopách své maminky a živí se jako zpěvačka. Zpívá v kapele Yellow Sisters. "Bylo to docela komický, protože ještě před třemi dny jsme ze čtyř holek v kapele byly tři těhotné. Před třemi dny už jedna porodila," usmívala se Vaculíková na premiéře muzikálu Ať žije rokenrol!, kde její maminka hraje. Alternuje s Petrou Janů v roli maminky hlavního představitele Ronnyho.

V premiérovém obsazení se objevili v hlavních rolích Lucie Vondráčková a Jan Toužimský. Vondráčkovou přišli podpořit rodiče a na rozdíl od mladé zpěvačky a herečky se zdrželi na párty do pozdních nočních hodin. Lucie hned po představení odjela. "Jedu pracovně do Bratislavy, tak musím letět," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám