Hlavní obsah

Petr Muk má sklony k přejídání

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Petr Muk, který se v minulosti potýkal s nadváhou, si naordinoval přísnou dietu. Díky ní za tři měsíce zhubnul o deset kilo. V současnosti se snaží dodržovat životosprávu, přesto jej trápí sklon k přejídání. Hlad ho přepadává hlavně večer a v noci.

Foto: archív autora

Dušan Váňa - Okrasná dýně, barvený silikon, sádra, výška 8 cm, 2014

Článek

Dieta Petra Muka spočívá v tom, že přes den jí především ovoce a zeleninu, teprve večer si dopřává jídlo, na které má zrovna chuť. A kalorie přitom vůbec nepočítá.  

Sladké ho neláká

"Kachna a husa je jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Dovolím si to ale hlavně až pozdě večer. S plným žaludkem se totiž velmi špatně zpívá. Vzhledem k tomu si přes den prostě nedovolím sníst něco zásadního," uvedl zpěvák.

"Sladkosti nejsou moje parketa, spíš ta vypečená kachýnka nebo něco pikantního. Nedávno jsem se po příjezdu ze zájezdu cpal nakládaným romadúrem u nás v hospůdce na rohu. Uznejte, že to není ideální jídlo, které se může jíst přes den." 

Chuť na jídlo i lásku

O mužích, kteří se večer pořádně najedí, však kolují pověsti, že jsou v lásce leniví. Muk však ujišťuje, že jídlo jeho milostný život nijak neovlivňuje.

"Na lásku je čas celý den, proč zrovna po dobré večeři by se mělo něco dít ? Ale na druhou stranu zase, proč ne. Musím říct, že to mi nikdy nedělalo problém, neřekl bych, že jsem v tomto směru lenivý," zasmál se Muk.

Reklama

Související články

Petr Muk vyměnil křídla

Po dvou letech budování půdní nástavby je zpěvák Petr Muk už konečně ve finále. Byt jeho snů je dokončený. "Je fakt, že to chvíli trvalo a stálo mě to dost...

Petr Muk si málem rozbil nos na bruslích

V posledních měsících byl Petr Muk vláčen v médiích souvislosti se soudem s distributory drog. Všechno se vyjasnilo a zpěvák je opět v pohodě. "V podstatě...

Výběr článků

Načítám