Hlavní obsah

Pavel Zedníček mrznul na Floridě, teď ho čeká pohádkový kolotoč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Když je v Česku chladné počasí, vyráží herec Pavel Zedníček (59) vyhřívat si své tělo, které se letos v listopadu dožije šedesátky, do teplých krajů. Letos si vyjel se svou partnerkou, moderátorkou Hankou Kousalovou, opět na Floridu. Ale byl zklamán.

Článek

„Letos bylo počasí v celém světě nějaké podivné, i na Floridě bylo chladněji,“ řekl zklamaně herec, přezdívaný Čmaňa.

„Pořád tam foukal vítr. Představoval jsem si, že se budu koupat, ale moře mělo šestnáct stupňů, bylo tedy vysloveně studené. Tak jsem se nekoupal a hrál jsem tenis.“

Pavla Zedníčka můžeme vidět na Velikonoční pondělí v nové televizní pohádce Dušana Kleina Fišpánská jablíčka. Zahrál si zde roli „rozkošného“ čaroděje Herdeka s „příšernou“ dcerou Laudónií - Bárou Hrzánovou.

S pohádkami se roztrhl pytel

„Moje televizní dcera v podání Báry je prostě božská. Kdyby byl takový život, jako je tahle pohádka, bylo by to krásné,“ zasnil se Čmaňa. Tím ale „pohádkový“ svět pro Zedníčka zdaleka nekončí.

„Čekají mě další dvě pohádky, jedna s režisérem Hynkem Bočanem, druhá se Zdeňkem Troškou. Je to takový skvělý unik z reality,“ tvrdí herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám