Hlavní obsah

Patrik Hezucký věřil fotbalistům až do konce

PRAHA

Osudné chvíle českého reprezentačního týmu prožívaly známé osobnosti stejně tak, jako všichni ostatní. Jednou z těchto osob je i známý moderátor Patrik Hezucký. Ten i přes nepříznivý průběh zápasu našim borcům stále věřil.

Článek

To, že našim borcům fandily snad všechny známé osobnosti vyjma Aleny Šeredové, to je asi jasné. Jedním takovým fandou je i Patrik Hezucký, který pozorně sledoval duel našich reprezentantů s Italy a každou minutu prožíval spolu s nimi.

Po prvním poločase za stavu 0:1 z našeho pohledu a již pouze v deseti hráčích byl s notnou dávkou nadsázky až nečekaně optimistický. Na otázku, zda ještě můžeme otočit nepříznivý vývoj zápasu odpověděl, že ještě vyhrajeme 4:1. Tohoto zázračného obratu se měl ujmout zejména brankář Petr Čech, ale to se bohužel nestalo.

Hezucký taktéž předpovídal, že po naší výhře již bude následovat již jen velmi jednoduchá cesta přímo do finále, přes podobně lehké soupeře, jako je například Brazílie. S Kanárky už naši hoši bohužel síly neporovnají. A ani s nikým jiným na tomto mistrovství.

Reklama

Výběr článků

Načítám