Hlavní obsah

Pastor vzplanul s dominami, oltář skončil v plamenech

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Pořádný skandál otřásá katolickou církví v New Orleansu. Na konci září byl v tamním kostele přistižen sedmatřicetiletý reverend Travis Clark, jak se na oltáři oddává sexuálním radovánkám s Mindy Dixonovou a Melissou Chengovou, známými spíše pod uměleckým jménem Lady Vi a Císařovna Ming. Znechucený neworleanský arcibiskup nechal oltář spálit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ve středu 30. září vyrazily jednačtyřicetiletá Dixonová a třiadvacetiletá Chengová do New Orleans, kde se v zavřeném kostele svatého Petra a Pavla setkaly s reverendem Clarkem. Nehledaly však rozhřešení, cílem domin v latexových korzetech byl pohlavní styk s knězem, a to přímo na oltáři.

Orgie ve svatostánku byly navíc natáčeny a vše probíhalo podle představ trojice, dokud na ně neupozornil muž, kterého zarazilo, že se v kostele ještě svítí. Když se do kostela podíval oknem, zhrozil se a přivolal policii. Reverend i obě dámy byli zatčeni a obviněni z obscénního chování.

Travis Clark byl vyloučen a okamžitě exkomunikován. „Jsem rozzuřen jeho chováním,“ nebral si servítky neworleanský arcibiskup Gregory Aymond. Reverendovo chování označil za „žalostné“ a „démonické“. „Jakmile detaily vyšly najevo, nechali jsme oltář odstranit a spálit. Nový vysvětím zítra,“ uvedl v pátek rozlícený arcibiskup.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

Všechny tři ještě čeká civilní soud za obscénní chování, za které mohou dostat až tři roky ve vězení. Už v sobotu Mindy Dixonová prohlásila na svém twitterovém účtu, že jakékoliv obvinění odmítá, protože to, co se odehrálo v kostele, bylo „dobrovolným aktem tří dospělých lidí“.

Dámy pak shodně obviňují kolemjdoucího, který nahlížel do okna budovy, která je soukromým majetkem, a nebylo mu prý nic do toho, co se tam odehrává.

Reklama

Výběr článků

Načítám