Hlavní obsah

Pár chtěl napodobit zvedačku z Hříšného tance, dívka skončila ve spodním prádle

Miliony zhlédnutí na sociálních sítích v posledních dnech nasbíralo video dvojice, která se snažila napodobit slavnou zvedačku z kultovního filmu Hříšný tanec. Taneční manévr se však vymkl kontrole a dívka skončila na zemi. Ba co víc, pouze ve spodním prádle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Ve filmu z roku 1987 mají taneční kreaci na starosti herci Patrick Swayze a Jennifer Greyová. O páru, který se je pokusil napodobit, toho video moc neříká, podle deníku Daily Mail dvojice pochází nejspíš z Velké Británie.

Pokus proběhl na ulici. Aby se pár co nejvíce přiblížil originálu, pustil si k tanci skladbu ze soundtracku tohoto filmu s názvem The time of my life. Výsledný efekt byl však nakonec trochu jiný.

Začátek zvedačky vypadal slibně, v jednu chvíli ale dívka začala přepadat a řítila se na zem. Její taneční partner ji - snad ve snaze zmírnit dopad - chytil za šaty, z nich ji ale přitom zcela vysvlékl, takže žena ve výsledku dopadla na zem pouze ve spodním prádle.

Ukázka z filmu Hříšný tanec (slavná zvedačka v čase 3:08).

Video se na sociálních sítích stalo virálním hitem. Na Twitteru získalo přes 215 tisíc lajků a vysloužilo si více než 3,8 milionu zhlédnutí.

Zda si dívka z incidentu odnesla nějaké zranění, není známo. Podle záběrů ale vzala celou situaci s humorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám