Hlavní obsah

Padesát let nenávisti. Američan jezdí pravidelně močit na hrob své exmanželky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když čtyřiatřicetiletý Michael Andrew Murphy z Dumontu v New Jersey našel u hrobu své matky Lindy Torellové pytlík s exkrementy, myslel si nejdříve, že je tam nechal roztržitý pejskař. Když se však začaly objevovat pravidelně, umístil Murphy ke hrobu kamery, aby ke své hrůze zjistil, že je tam zanechává bývalý manžel jeho matky. Hrob navíc navštěvuje pravidelně, aby se na něj vymočil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jak uvedl americký místní deník Daily Voice, který o bizarním případu informoval, první pytlík s exkrementy objevil Murphy se svou sestrou v dubnu letošního roku. Když se tyto nálezy začaly opakovat, bylo jim jasné, že nemůže jít o náhodu. Požádali tedy správu hřbitova o povolení k umístění kamer.

Kamera zachytila muže, který přijel na hřbitov, došel k hrobu, vymočil se na něj a odešel. Navíc to neudělal jen jednou. Muž to očividně dělal téměř každý den krátce po šesté hodině ráno.

Murphy se sestrou se následně sami vypravili na hřbitov a schovali se za jeden z hrobů, aby mohli vandala natočit detailněji. Ukázalo se, že se jedná o muže, který se před 48 lety s mladičkou Lindou Torellovou oženil. Manželství trvalo jen chvilku, dokud Murphyho matka neotěhotněla. Muž raději ženu opustil.

Jeho rodina se ale překvapivě postavila za těhotnou Torellovou, což zřejmě muž nikdy nepřenesl přes srdce.

Torellová zemřela v roce 2017 v 66 letech na rakovinu. Murphy netuší, jak dlouho její bývalý manžel chodí na hrob močit, maximálně to může být pět let. Obrátil se i na policii, jen aby se dozvěděl, že muži zákona s tím nemohou nic dělat.

Znesvěcení hrobu je ve státě New York trestným činem, jen pokud způsobená škoda přesáhne 250 dolarů (6350 korun). Murphy teď zkoumá právní možnosti, jak znesvěcování matčina hrobu zamezit. Mezitím doufá, že medializace případu zhrzeného manžela odradí alespoň na chvíli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám