Hlavní obsah

Ostrá rodinná bitka na ulici v Číně. Otec si začal se synovou přítelkyní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná pouliční bitka o dvou dějstvích se strhla minulý měsíc v čínském Kantonu poté, co vyšlo najevo, že padesátiletý otec podvedl ženu se synovou přítelkyní.

Otec přistižen se synovou přítelkyní, strhla se rodinná bitka.Video: AP

 
Článek

Matka a syn konfrontovali otce s mladou slečnou na ulici, což přitáhlo pozornost kolemjdoucích. Jeden z nich zachytil rvačku na mobilní telefon.

Na záběrech je vidět, jak se otec snažil sundat ruce své ženy z vlasů synovy přítelkyně. Poté ale manželku udeřil do obličeje.

To syna nenechalo lhostejným a začal matku bránit tím, že se vrhl na otce a uštědřil mu několik ran pěstmi. Souboj eskaloval a přešel do dalšího dějství, když se aktéři pouličního dramatu rozdělili do dvojic.

Zatímco dámy pokračovaly v zápasu vestoje u domu na chodníku, otec a syn se v zápalu boje ocitli na silnici, kde se svalili k zemi a pokračovali na asfaltu.

Policie prý na sebe nenechala dlouho čekat. Podle záznamu se zdá, že se členové hlídky zpočátku baví a nesnaží se zasahovat. Nakonec dostali situaci pod kontrolu a aktéry rvačky oddělili. Nikdo prý neutrpěl vážnější zranění.

V letadle vypukla hromadná bitka. Létaly pěsti i lahve

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám