Hlavní obsah

Opilý Skot se pokusil souložit s plotem a přijíždějící dodávkou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poněkud bizarní případ řeší soudní dvůr ve skotském Dunfermline. Stanul před ním šestatřicetiletý David Bruce, který to přehnal s alkoholem a následně se před zraky ostatních pokusil intimně sblížit s dřevěným plotem. Pak notně překvapil řidiče taxíku, když mu bez kalhot skočil na kapotu jeho minibusu a znovu se pokoušel o sex.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dunfermlinský soud řeší případ, který se odehrál 25. května kolem sedmé hodiny večer. David Bruce, obviněný z veřejného pohoršení a rušení veřejného pořádku, všechna nařčení odmítá. Minulý týden však dle místního deníku Dunfermline Press proti jeho tvrzení vystoupilo několik svědků, kteří bizarní případ popsali.

Šestasedmedásitletý Geroge Nisbet byl v onen teplý květnový večer zrovna na procházce se psem. Když míjel opilého Bruce, který si hlasitě zpíval. Už z bezpečí svého domu pak spolu s manželkou pozorovali z okna opilcovo další počínání.

Bruce se nejprve na plot vymočil. „Pak začal otírat své intimní partie o plot. Jako, kdyby s tím plotem chtěl mít sex,“ uvedl důchodce. Jeho žena, která opilce z okna sledovala od začátku jeho výpověď potvrdila. Když zaslechla zpěv, myslela si, že jde o jednoho ze šťastných fotbalových fanoušků. „Ten den vyhrál Celtic treble, tak jsem si pomyslela ‚tady je někdo šťastný,“ uvedla Kathleen Nisbetová.

Onanistu nezastavili senior, policisté ani zdravotníci

Koktejl

Ještě větší šok ale čekal na řidiče taxíku, který v tu chvíli zrovna odbočil do ulice. Bruce s kalhotami dole skočil na kapotu jeho osmimístného vozu.

„Když jsem zahnul do ulice, nacházel se tam gentleman, který byl očividně opilý,“ uvedl řidič Don Simpson. „Spustil si kalhoty a vyšplhal se na kapotu mého vozu. Tam předstíral sex, hýbal boky tam a zpět,“ uvedl Simpson.

Na dotaz soudu, kam by na stupnici od jedné do desíti zařadil Bruceovu opilost, odpověděl řidič taxíku, že tak osm až devět. Rozsudek nad opilým výtržníkem bude vynesen 3. února.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám