Hlavní obsah

Opilý řidič se vřítil do kosmetického salonu, zastavil až v recepci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevítaný host se objevil minulý měsíc v kosmetickém salonu v thajském městě Lopburi. Byl jím řidič červeného sedanu, který se do podniku doslova přiřítil, když v podnapilém stavu autem prorazil skleněný vchod a „zaparkoval“ v recepci.

Opilec za volantem vjel autem do kosmetického salonu.Video: Newsflare, AP

 
Článek

Incident zachytila bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět, jak za stoly sedí dvě nic netušící pracovnice a vyhlížejí zákazníky.

Najednou do salónu vjede osobní auto, které ještě před proražením skleněného vchodu smetlo na chodníku zaparkovaný motocykl. Vůz si to namířil přímo na obě zaměstnankyně, z nichž jedna podle serveru Thaiger ještě stačila na poslední chvíli uskočit.

Druhá už to nestihla. Náraz ji odmrštil dozadu, kde naštěstí byla jen tenká stěna a sklo, které snadno povolily. Žena vyvázla s lehčími zraněními v podobě řezných ran a pohmožděn.

„Moje kolegyně Nalin si musela vzít volno, aby si ošetřila zranění. Na ruce měla řezné rány od střepů a celé tělo ji bolelo od nárazu,“ řekla pracovnice, která stačila uskočit. „Pokud jde o mě, stále se bojím, kdykoli vidím auto projíždět kolem obchodu,“ dodala.

Policie řidiče zatkla. Při vyšetřování incidentu zjistila, že byl opilý. Test u něj prokázal čtyřnásobné množství alkoholu v krvi, než povoluje limit. Ten je v Thajsku 0,5 promile.

Způsobené škody dosáhly 500 tisíc bahtů (322 580 Kč).

Opilý řidič se sám nahlásil policii, protože nevěděl, co dělá

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám