Hlavní obsah

Opilý řidič autobusu na Slovensku zamkl cestující ve voze a odešel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožňava

Řidič autobusu na východním Slovensku jevil známky požití alkoholu a cestující na něj zavolali policii. Řidič se naštval, odstavil autobus, vzal tržbu, zamkl vůz a odešel. Policie ho zadržela v nedaleké vesnici.

Foto: Polícia SR

Slovenská policie při zásahu

Článek

Jak informovala slovenská policie na sociální síti pětapadesátiletému řidiči autobusu naměřili v dechu 0,71 promile alkoholu. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz a další jízdu mu zakázali. „O jeho trestu za jízdu pod vlivem alkoholu rozhodne správní orgán,“ uvedl slovenská policie.

V autobusu ve směru na Rožňavu jelo deset cestujících, kteří po čase získali podezření, že řidič je opilý a zavolali policii. „Když to řidič zjistil, odstavil autobus na rozcestí v obci Háj v okresu Košice-venkov, vzal s sebou tržbu, zabouchl za sebou dveře a vybral se pěšky ve směru na obec Turňa nad Bodvou,“ uvedla slovenská policie.

Cestujícím se podařilo dveře autobusu pomocí nouzového tlačítka otevřít a vystoupit. „Dvě osoby z místa odešly, osm dalších čekalo na příjezd policejní hlídky,“ informovala policie. Počínání řidiče autobusu označila slovenská policie za hazard s lidskými životy.

Opilý řidič autobusu vezl tři desítky dětí. Na Vyškovsku se srazil s autem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám