Hlavní obsah

Opilec v nakladači demoloval zaparkovaná auta, dostal za to nakládačku

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barnaul

Obyvatelům sídliště v ruském Barnaulu se v neděli kolem osmé večer naskytla neobvyklá podívaná, která potvrzuje, že alkohol za volant zkrátka nepatří. Na místní parkoviště přijel opilý muž v nakladači a začal ničit zaparkované vozy. Na odvetu nemusel čekat dlouho, majitelé poškozených aut ho okamžitě zmlátili.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý Rus najížděl nakladačem do zaparkovaných aut

 
Článek

Sotva se po demoliční jízdě 25letý Timofej Šadrov lžící stroje zastavil o ruský nákladní vůz GAZelle, přiskočil k němu jeden z majitelů nabouraných vozů a vzal spravedlnost do svých rukou. Začal Šadorova mlátit pěstmi do hlavy, přičemž jeho příkladu následovali i další rozzuření muži.

Opilý řidič se snažil úderům vyhýbat, kvůli špatné koordinaci se mu to ovšem nedařilo. Utrpěl tedy drobná zranění, jak je vidět i ze záběrů, které mobilním telefonem pořídil z okna svého bytu náhodný svědek. Je jen otázkou, jak by Šadrov dopadl, kdyby na místo po chvilce nedorazil policejní vůz.

Barnaulská policie nyní vyšetřuje veškeré okolnosti případu. Šadrov se musel podrobit krevním testům a pravděpodobně přijde o řidičský průkaz. Majitelé poškozených vozů  dostanou odškodnění od pojišťoven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám