Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Nová Česká Miss Tereza Chlebovská

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od soboty se pyšní titulem nejkrásnější dívka Česka. Jednadvacetiletá kráska z Krnova Tereza Chlebovská studuje hudbu, je nezadaná a podle svých slov je cholerická. Dnes od 13:30 bude Tereza odpovídat on-line.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nová Česká Miss Tereza Chlebovská v on-line chatu

Článek

Tereza je studentkou Ostravské univerzity, kde studuje obor hudební výchova a výchova ke zdraví. Miluje zpěv a v budoucnu by se mu ráda více věnovala. Po Jitce Válkové a Elišce Bučkové tady máme zřejmě další krásku, která touží modeling skloubit s kariérou zpěvačky.

Nová Česká Miss je momentálně nezadaná. A jak by měl vypadat ideální partner? "Gentleman, hodný, pozorný, měl by se umět sám se o sebe postarat a měl by mě mít rád," řekla krásná modelka.

Sama sebe Tereza charakterizovala jako obyčejnou holku se smyslem pro humor, občas cholerickou. V životě se řídí heslem: Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nová Česká Miss Tereza Chlebovská v on-line chatu.

Zajímá vás více o nové České Miss? Půjde ve stopách svých předchůdkyň, které lovily ve vodách hokejistů či zámožných podnikatelů? Jaký má vztah k odhaleným fotkám nebo kariéře přes postel? Co si od vítězství slibuje? Na to vše vám Tereza odpoví ve středu od 13:30 na chatu Novinek.

Reklama

Související témata:

Související články

Českou miss se stala 22letá studentka z Krnova

Česká republika má novou královnu krásy. Závěrem finálového večera soutěže Česká Miss 2012 v pražském Hudebním divadle Karlín jí byla v sobotu korunována...

Výběr článků

Načítám