Hlavní obsah

OBRAZEM: speciální hodinky pro fotbalové rozhodčí na ME 2008

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CURYCH/PRAHA

Exkluzivní hodinky bude mít na fotbalovém mistrovství Evropy čtyřiačtyřicet rozhodčích. Arbitři dostanou od švýcarské firmy Hublot chronometr, speciálně upravený pro potřeby fotbalu. Ciferník ukazuje poločasovou pětačtyřicetiminutovku plus patnáct minut pro nastavení. Reálný čas je možné odečíst z ručiček uprostřed modelu.

Článek

Necelé dva měsíce před startem šampionátu byly v Curychu hodinky oficiálně představeny za účasti bývalého špičkového rozhodčího Pierluigi Colliny z Itálie a současného švýcarského arbitra Massima Bussaky.

Výkonný ředitel společnosti Hublot Jean-Claude Biver s bývalým italským rozhodčím Collinoufoto: Hublot

Nejen jim přístroj ve čtvrtek předvedl výkonný ředitel společnosti Hublot Jean-Claude Biver. „Jsem přesvědčen, že hodinky umožní Švýcarsku zářit. Nejen jako produkt kvalitní značky Swiss Made, ale také na trávníku,“ uvedl Biver na tiskové konferenci.

Speciální hodinky pro rozhodčí na fotbalovém Euru 2008foto: Hublot

Sudí svůj exemplář dostali během semináře rozhodčích před šampionátem. Hodinky nebude možné volně koupit.

Rozhodčí fotbalového Eura 2008 se speciálními hodinkamifoto: Hublot

Fotbaloví fanoušci si mohou koupit speciální model pro mistrovství Evropy - Big Bang Euro08. Ten firma představila na veletrhu v Basileji. Limitovaná série čítá 2008 kusů.

Speciální série hodinek pro fotbalové fanoušky Big Bang Euro08foto: Hublot

Mistrovství Evropy začíná 7. června v Basileji utkáním Švýcarsko - Česko, svěřenci trenéra Karla Brücknera se dále utkají s Portugalskem a Tureckem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám