Hlavní obsah

Novou Miss World je studentka z Polska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou Miss World se stala Polka Karolina Bielawska. Na galavečeru v Portoriku za sebou nechala druhou Američanku s indickými kořeny Shree Sainiovou a třetí Olivii Yaceovou z Pobřeží slonoviny. Češka Karolína Kopíncová se dostala do finálové třináctky.

BEZ KOMENTÁŘE: Novou Miss World se stala PolkaVideo: AP

 
Článek

Bielawska se stala první Miss World po více než dvou letech. Minulý ročník byl totiž kvůli pandemii zrušen. Galavečer v Portoriku se měl konat již v prosinci loňského roku, kvůli nákazám některých soutěžících a organizátorů byl odložen na 16. březen.

Foto: Profimedia.cz

Miss World Karolina Bielawska

Třiadvacetiletá studentka managementu Bielawska pochází z Lodže, pracuje jako modelka a ráda by se stala motivačním řečníkem. Rovněž ráda hraje badminton, potápí se a v rámci charitativního projektu pomáhá lidem bez domova ve svém rodném městě.

„Když jsem při vyhlašování slyšela svoje jméno, nemohla jsem tomu uvěřit. Tento večer si budu pamatovat do konce života,” přiznala se slzami v očích Bielawska.

Češka Karolína Kopíncová postoupila ze 40 účastnic mezi nejlepší třináctku. Do šestičlenného finále už však kromě první trojice postoupily pouze krásky z Indonésie, Mexika a Severního Irska.

Anketa

Líbí se vám nová Miss World?
Ano
32,6 %
Ne
67,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5599 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám