Hlavní obsah

Noční můra majitelů zvířat. Pasažéři zahlédli před odletem svoji kočku na ranveji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perné chvíle zažívali manželé Nasarajahovi při odletu z letiště v malajsijském Labuanu. Krátce předtím totiž na ranveji zahlédli svou kočku Skooty, které se při nakládání podařilo uniknout z klece. Letadlo odletělo s desetiminutovým zpožděním a po zvířeti se stále pátrá, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Manželský pár měl namířeno z Labuanu do hlavního města Malajsie Kuala Lumpuru. Těsně před odletem na ně však čekal šok. Když se podívali z okna, po ranveji pobíhala jejich kočka Skooty, která měla být tou dobou v kleci v zavazadlovém prostoru.

Zaměstnanci letiště se snažili kočku dohonit, ovšem bez výsledku. Letadlo nakonec vzlétlo s desetiminutovým zpožděním a bez zvířete.

Aerolinky následně uvedly, že majitelé kočky klec patřičně nezajistili. Kiran Kumar Nasarajah má však jiný názor. „Řeknu vám přesně, co se stalo. Někdo otevřel klec poté, co jsme ji zkontrolovali, a poté nevěděl, jak ji uzamknout,“ napsal na Facebook.

„Nyní máme ztracenou vystrašenou kočku, která se schovává někde u letiště. Celková doba hledání kočky trvala deset minut. Poté jsme bez jakýchkoliv informací odletěli,“ dodal.

Malajské aerolinky uvedly, že incident je nyní předmětem vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám