Hlavní obsah

Nicole Kidmanová se sblížila s Cruisem

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Nicole Kidmanová se opět sblížila se svým bývalým manželem Tomem Cruisem. Herečka již několik dnů přebývá v jeho sídle v Los Angeles. Dokonce plánují, že spolu prožijí Vánoce.

Foto: Stanislava Dvořáková

Fantazie ve fotografiích Jiřího Kočí se dokonale snoubí se snovou krásou nastupujícího ročního období podzimu.

Článek

Zatímco kolují zvěsti o tom, že dost možná opět zažehnul plamínek jejich vzájemné lásky, hvězdný pár tvrdí, že se jen snaží udělat co nejkrásnější Vánoce svým dvěma adoptovaným dětem, jedenáctileté Isabelle a devítiletému Conorovi.

"Užijeme si rodinné Vánoce," prohlásila před novináři Kidmanová, o níž se spekulovalo, že prožívá románek se Stevem Bingem, bývalým přítelem Elizabeth Hurleyové.

Láska byla vzkříšená

"Vztah Toma a Nicole je opět mnohem bližší, žhavější. Poslední týdny jsou od svého rozvodu poprvé jako vyměnění. Nakoupili si vzájemně vánoční dárky a věří, že se jim podaří znovu vzkřísit alespoň trošku toho, co mezi nimi kdysi bylo. Všechno svádějí na společnou péči o děti, ale když to vezmete do detailů, vyrážejí spolu na výlety a jsou znovu velkou šťastnou rodinou. Je jasné, že jsou mnohem více než jen přátelé. Jejich románek určitě opět rozkvetl," míní jejich přátelé.

Obě hollywoodské hvězdy si od svého rozchodu před třemi lety, kdy si daly vale po desetiletém vztahu, prožily několik neúspěšných románků. "Vzájemně jsou si tak blízcí, že něco podobného zřejmě u někoho jiného nemohou stále najít," uvedla přítelkyně Kidmanové.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise zůstal romantikem

Navzdory dvěma bolestným rozvodům se ženami, které poznamenaly jeho život, herec Tom Cruise nezanevřel na lásku a na instituci manželství. Prozradil...

Kidmanová je nejbohatší mladou Australankou

Populární herečka Nicole Kidmanová byla vyhlášena nejbohatší ženou Austrálie, která je mladší čtyřiceti let. O výsledcích žebříčku boháčů, který ve středu...

OBRAZEM: Cruise na chodníku slávy v Tokiu

Americký herec Tom Cruise se ve středu stal první hollywoodskou osobností, která se dočkala svého otisku ruky na japonském chodníku slávy, který kopíruje...

Výběr článků

Načítám