Hlavní obsah

Nic než pravda: nevzal 100 tisíc a prohrál, manželčin pohled mluvil za vše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Reality show Nic než pravda ukázala krásný případ emancipace v praxi. Soutěžící Petr Šponiar je příběh sám pro sebe. Ze švagrové se mu před lety povedlo udělat manželku, která si ho hlídá evidentně lépe než její sestra. Za to, že byl na mateřské on, se nestydí.

Článek

Šponiar (43 let), řidič z Prahy u sebe již odtajnil poněkud zvláštní rodinné vazby. Jeho současná manželka je jeho bývalou švagrovou, a z bývalé ženy se stala švagrová. Je to tak, Petr si skutečně vzal sestru své ženy. A nezdá se, že by to někomu z rodiny vadilo. Ani synové na otce nezanevřeli.

Suverénní upovídaný Petr přiznal zajímavé detaily ze svého života. Jako malý se dostal do konfliktu se zákonem. Jako dospělý absolvoval rodičovskou dovolenou.

Když Petr dosáhl částky 100 tisíc korun, dala mu jeho žena jasně najevo, že by měl skončit. Jenže do toho se mu ani trochu nechtělo a rozhodl se pokračovat v soutěži. Když poté na druhé otázce vypadl, jeho žena ho málem probodla pohledem. Petr zapřel to, že kdyby se náhodou napojil na manželčin hovor s neznámým mužem, tak by ho vyslechl až do konce. A to se mu stalo osudným.

Týrána v dětství, muže života nenašla

Po Petrovi usedla do křesla pravdy Martina Zimová (55 let) z Borovan. Martina je původním povoláním učitelka, která však třídu plnou žáků vyměnila za trafiku. Její dětství mělo do idylky daleko. Sama označuje rozvod svých rodičů za nejšťastnější moment v dětství. Její otec, ač doktor práv, bil nejen ji, ale i její matku a sestru – častokrát bezdůvodně.

Martina se velmi brzo vdala, ale její manželství nevydrželo déle než rok. Zůstalo bezdětné, ale s odstupem času Martina na tohoto muže vzpomíná jako na osudového a svého rozvodu dodnes lituje. Její pouť soutěží bude pokračovat v dalším díle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám