Hlavní obsah

Niagarské vodopády ožily kýčovitými světly

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to výjev jako z hollywoodského fantasy snímku. Nejznámější vodopády světa se totiž i letos rozzářily těmi nejdivočejšími neonovými světly. Opravdu kouzelné snímky na místě pořídil americký fotograf s neamerickým jménem Rajeev Nair z Connecticutu.

BEZ KOMENTÁŘE: Strhující světelná show na Niagarských vodopádech

 
Článek

Obří vodní kaskády se postupně rozzářily duhou barev, jedovatou růžovou vystřídala jasně modrá a snad nejkrásněji působila sytě žlutá barva.

Foto: Profimedia.cz

Romantika nebo kýč? Rozhodněte se sami...

"Vždy jsem snil o tom, že pořídím takové snímky. Vodopády a mořské krajinky jsou mými velkými favority a Niagarské vodopády mi nyní poskytly skvělou šanci naplnit mé touhy. Mám za to, že tato světelná show je jednou z nejkrásnějších atrakcí na světě a zachytit ji na fotoaparát bylo mým velkým cílem," uvedl Nair.

Foto: Profimedia.cz

Lidem se naskytla úchvatná podívaná.

Čtyřiatřicetiletý fotograf trpělivě zůstával na místě po několik dní, aby vystihl pravý moment pro pořízení svých výjimečných snímků. Na focení přitom neměl žádnou výjimečnou výbavu, fotky pořídil fotoaparátem Canon Rebel T2i se základním objektivem 18-55mm.

Foto: Profimedia.cz

Nasvětlené Niagárské vodopády

Nasvícení vodopádů organizují místní úřadu dlouhá desetiletí. Úplné počátky tohoto zvyku lze dohledat v roce 1925.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám