Hlavní obsah

Nevěstinec v Nevadě nabízí vojákům z Iráku sex zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vlna patriotismu, která se zvedla v USA kolem války v Iráku, dorazila i do jednoho nevěstince, kde nyní nabízejí veteránům z Iráku sex zdarma. Nevěstinec Moonlite BunnyRanch ve státě Nevada, kde je prostituce legální, kromě toho hodlá v následujících týdnech dávat padesátiprocentní slevu i všem ostatním příslušníkům amerických ozbrojených sil.

Foto: Lenka Zvonková

Kino Svět ve Valašských Kloboukách

Článek

Jak potvrdil majitel podniku Dennis Hof, k velkodušné nabídce ho inspiroval fakt, že hvězda jeho ranče a bývalá modelka časopisu Playboy Sunset Thomasová dostávala od vojáků z Iráku množství dopisů. "Dostávali jsme 20 dopisů denně. Tak jsme si řekli - až tam chlapci skončí, uděláme pro ně něco speciálního," řekl.

Prvních 50 vojáků, kteří nabídky využijí, dostanou v nevěstinci místní variaci na vojenský hygienický balíček. Namísto kartáčku na zuby a mýdla v něm jsou prezervativy, pornografický časopis a poukázka na sex zdarma. Pro dárek si již přišlo třináct mužů a tři ženy v uniformě. Celkem přijde podnik zlevněný sex asi na 50 tisíc dolarů a taková oběť podle Hofa stojí za to.

"Chceme se cítit jako vlastenci a chceme pro naše vojáky něco udělat. Kdybychom vlastnili mlékárnu, rozdávali bychom zadarmo zmrzlinu, ale... Co lepšího bychom mohli dát?" zeptal se majitel nevěstince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám