Hlavní obsah

Nevěsta v Izraeli dostala u oltáře infarkt

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náhlá zdravotní komplikace nevěsty přerušila v neděli svatbu na jihu Izraele. Nejmenovaná žena dostala při obřadu infarkt a musela být převezena do nedaleké nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiatřicetiletá žena nyní bojuje o život v nemocnici Soroka Medical Center ve městě Beer Ševa, kam byla okamžitě převezena v kritickém stavu. Cestou do nemocnice lékaři ženu resuscitovali a následně ji umístili na jednotku intenzivní péče, uvedl Daily Mail.

Žraloka přilákala koupající se posádka. Pobřežní stráž ho zahnala střelbou

Koktejl

Vzhledem k tomu, že nevěsta je sama lékařkou, na svatbě byla přítomna řada zdravotníků, jejichž okamžitá pomoc možná ženě zachránila život.

Vzhledem ke koronavirovým opatřením se svatba nekonala v obřadní síni, ale na zahradě soukromého domu. Tradičně se svateb v Izraeli účastní stovky hostů, nyní jsou omezeny pouze na 20 osob.

Izrael se v současné době potýká s vlnou úmorných veder. V Beer Ševě v pondělí vystoupily teploty na 45 stupňů, v přístavu Eilat na břehu Rudého moře naměřili dokonce 47 stupňů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám