Hlavní obsah

Nevěděla, že je těhotná, porodila dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAILSHAM

Žena porodila dvojčata jen několik hodin poté, co zjistila, že je těhotná. Šokovaná Carly Colemanová z anglického města Hailsham porodila nejdříve tříkilovou holčičku Lilly-Ellu. Poté ještě navíc dokroři zjistili, že za ní byl schovaný dvouapůlkilový chlapeček Harry.

Článek

Carly Colemanová vůbec netušila, že je těhotná, jelikož děti vyrůstaly v horní části dělohy, schovaní za žebry.

"Nebyla tam ani stopa po nějakých těhotenských symptomech. Tak tak, že jsem se po tom šoku dokázal zvednout ze země," řekl její partner Paul Sexton.

Partner ještě dodal: "Když mi volali z nemocnice, tak už jsem čekal, že mi řeknou, že se nám narodilo dětátko. Ale dvě?!"

Reklama

Související články

Britka je těhotná v 63 letech

V sedmém měsíci těhotenství se nyní nachází třiašedesátiletá Britka, která se tak patrně stane nejstarší rodičkou ve Spojeném království. Nejstarší matkou...

Žena porodila své 18. dítě

I když se to zdá v dnešní době takřka nemožné, tak žena z Litvy porodila ve svých 44 letech svého osmnáctého potomka, jde o jejího sedmého chlapečka.

Žena v 62 letech porodila dvanácté dítě

Má dvacet vnoučat a tři pravnuky. Před třemi lety přivedla Janice Wulfová (62) na svět jedenáctého potomka, synka Iana. Britce posedlé mateřstvím však...

Výběr článků

Načítám