Hlavní obsah

Nesmělá policistka se přidala k pouličnímu umělci a je z toho hit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policistka z anglického města Walsall se nedávno stala místní celebritou, když se přidala k pouličnímu umělci a zazpívala na náměstí. Video natočené na konci října se později dostalo na sociální sítě, kde získalo přes devět milionů zhlédnutí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nesmělá policistka si zazpívala s pouličním umělcemVideo: AP

 
Článek

Vystoupení na náměstí ve městě nedaleko Birminghamu začalo spontánně, když místní policistka nejdříve sledovala vystoupení umělce Osaze Aigbeho, jenž je ve městě známý pod pseudonymem Ozy.

Ten zpíval skladbu Say Something od dua A Great Big World a bylo zřejmé, že žena zákona by se ráda připojila. A tak ji Ozy po chvíli nabídl mikrofon.

Živé vysílání narušil zvídavý kocour. Přidal se do politické debaty

Koktejl

„Přišlo nám to jako dobrý nápad. Myslím, že má krásný hlas, ale byla nesmělá a potřebovala trochu popostrčit. Jsem moc rád, že jsem jí pomohl rozzářit všední den a posílit její sebevědomí,” citovala 23letého buskera agentura AP.

Video se následně stalo hitem a nesmělá policistka už si může být jistá, že její budoucí vystoupení znovu sklidí úspěch.

Black Friday láká na zlevněné zboží. Na co si dát pozor a jaké jsou ceny před slevami

Ekonomika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám