Hlavní obsah

Němka vyhrála 840 milionů korun, všimla si toho až po týdnech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Německu vyhrála jedna ze sázejících v červnu jackpot v loterii Lotto, ale několik týdnů jí trvalo, než zjistila, že za tiket schovaný v peněžence získá skoro 33 milionů eur (840 milionů korun). Napsala o tom agentura DPA. Pětačtyřicetiletá vítězka se šťastnou novinu dozvěděla až ve chvíli, kdy si po nějaké době došla znovu vsadit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Z pomyšlení na to, že jsem celé týdny lehkomyslně nosila v peněžence skoro 33 milionů eur, mě jímá závrať,” citovala výherkyni sázková společnost Lotto Bayern.

Žena vyhrála 6. června díky správnému tipu šesti losovaných čísel a jednoho superčísla ve hře nazvané 6aus49 (6 ze 49). Za vsazený tiket zaplatila 2,40 eura (62 korun).

V loterii padly tři nuly, téměř 10 tisíc lidí se raduje

Koktejl

Ještě větší štěstí měl v roce 2018 zapomnětlivý sázející v Anglii, který v loterii EuroMillions získal 78 milionů liber (2,3 miliardy korun). Balík tiketů v autě nechal zkontrolovat po opakovaném naléhání manželky až šest týdnů po oznámení výherních čísel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám