Hlavní obsah

Nejhorší žák autoškoly konečně splnil testy. Stály ho skoro 100 tisíc

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud patříte mezi řidiče, kteří neudělali testy v autoškole na první pokus, pak víte, že se opakované testy mohou pěkně prodražit. Své o tom ví také zřejmě nejhorší student autoškoly z Anglie. Nejmenovaný řidič testy úspěšně složil až na 158. pokus.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Neuvěřitelné množství neúspěšných pokusů se Angličanovi pořádně prodražilo. Za 158 testů zaplatil asi tři tisíce liber, v přepočtu tedy téměř 100 tisíc korun. Vyhráno však nemá, čeká ho ještě praktická zkouška za volantem. Pokud se mu povede, bude si moci konečně vyzvednout vytoužený řidičský průkaz.

Žákyně autoškoly vyrazila opilá do ulic Jeseníku. Vybourala se

Krimi

„Úspěšné složení zkoušky v autoškole může pro některé z nás být jedním z nejtěžších úkolů v životě. Ale pokud to nedokážete poprvé, nezoufejte, připravte se lépe a zkuste to znovu. Každý, kdo to nakonec dokáže, si zaslouží uznání,” motivuje nové řidiče, kteří pro situace na silnicích nemají přirozený talent, Mark Tongue z britské společnosti Select Car Leasing.

Nejmenovaný muž v žebříčku překonal jistou Angličanku, která absolvovala 117 testů, nicméně zatím stále bez úspěchu. Je tak dost dobře možné, že prvenství muži dlouho nevydrží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám