Hlavní obsah

Nechutná pomsta. Zhrzená žena v Bolívii vychrstla na nevěstu bývalého přítele exkrementy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oruro

Doslova nechutnou pomstu připravila jedna žena svému bývalému partnerovi za to, že ji opustil a oženil se s jinou. V den jejich svatby v bolivijském městě Oruro se zhrzená expřítelkyně vmísila před tamním kostelem mezi účastníky obřadu a vychrstla na nevěstu kbelík s exkrementy a olejem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nevábná sprchla zasáhla sněhově bílé šaty novomanželky a také její obličej. Část schytal i ženich oděný ve sváteční vojenské uniformě a několik svatebčanů.

Incident se podle listu The New York Post odehrál jen krátce poté, co si novomanželé v kostele řekli „ano“ a plni naděje a radosti vyšli ven, aby přijímali od pozvaných hostů blahopřání.

Pachatelka neunesla, že se stala „bývalkou“, a trpce žárlila, když si její bývalý partner bral někoho jiného, komentovala událost místní média.

Novomanželé tak budou mít vzpomínku na svůj svatební obřad už navždy poznamenanou. „Jak moc musíte někoho nenávidět, když kolem sebe házíte výkaly?“ zeptal se jeden z hostů. Nevěsta nicméně vyjádřila naději, že bývalá manželova partnerka je už nechá žít v klidu, poté co se pomstila.

Na sociálních sítích vzbudila událost živou debatu, jejíž účastníci čin odsoudili. „Bez ohledu na to, jak moc se cítíte poškozeni nebo podvedeni, nikdy se nesnažte pomstít. Ať je se svou novou partnerkou šťastný,“ napsala uživatelka Maria.

„Všichni máme bývalého přítele nebo přítelkyni. Nepřál bych si, aby se něco podobného stalo mé dceři nebo komukoli jinému,“ přidal se Gabriel.

Další diskutující označili útok zhrzené ženy za potvrzení toho, že ženich udělal dobře, když se rozhodl pro jinou.

Pozdní příchod na radnici stál novomanžele ve Francii téměř 5000

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám