Hlavní obsah

Nechtěla přijít o milovanou kočku. Tak se za ni provdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

K netradičnímu kroku přistoupila dvojnásobná svobodná matka Deborah Hodgeová z Velké Británie. Minulé úterý se provdala za svou milovanou kočku Indii. Nájemnice tak chce zabránit tomu, aby ji majitelé bytů nutili zbavit se svého domácího mazlíčka, informovala agentura AP.

BEZ KOMENTÁŘE: Britka se provdala za svou kočkuVideo: AP

 
Článek

49letá Britka se v průběhu let musela rozloučit už se třemi domácími mazlíčky, protože je majitelé ve svých nemovitostech nechtěli. Aby se historie neopakovala, při civilním obřadu v londýnském parku si vzala svou pětiletou kočku. Věří, že majitelé bytů tak pochopí, jak je pro ni důležité se svým opečovávaným zvířetem zůstat.

„Neměla jsem co ztratit, mohla jsem všechno získat, tak jsem si vzala svou kočku. Odříkala jsem slib, že mě a Indii nikdo nikdy nerozdělí. Je tak přátelská a úžasná, je v podstatě nejdůležitější věcí v mém životě hned po mých dětech,“ vyznala se ze své lásky žena.

Už přišla o dva psy a kočku

V předchozím nájmu prý byla nucena vzdát se svých dvou psů husky poté, co jí domácí vyhrožoval vystěhováním, pokud si je nechá. Když se před pěti lety stěhovala do svého současného domova, byla zdrcená, že se musí zbavit svého kocoura Jamala.

Nakonec se ale s vlastníkem dohodla a v roce 2017 si mohla domů přivést Indii. Jenže letos v březnu přišla Hodgeová o práci a pokud do 1. května nezaplatí nájem, hrozí, že o byt přijde. A bude nucena opět hledat nové bydlení.

„Tím, že jsem si vzala Indii, potřebuji, aby případní budoucí majitelé pochopili, že jsme jako jeden balík. Nemůžeme se za žádných okolností rozdělit, protože je pro mě stejně důležitá jako děti,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám