Hlavní obsah

Náraz vlaku v Maďarsku vymrštil dívku mimo trať, natočila to kamera

Maďarské státní železnice MÁV zveřejnily na sociální síti Facebook video, které nahání hrůzu. Je až neuvěřitelné, že dívka střet s vlakem přežila téměř bez zranění.

Dívku v Maďarsku srazil vlak. Vyvázla bez zraněníVideo: MÁV

 
Článek

Případ se stal již letos v březnu v budapešťské čtvrti Óbuda, ale společnost MÁV zveřejnila video až tento týden v pondělí jako varování s titulkem „Přežila. Měla štěstí“.

Podle MÁV použil strojvedoucí klakson i rychlobrzdu, ale srážce už nedokázal zabránit. „Dívka naštěstí utrpěla jen lehká zranění,“ dodala společnost MÁV.

„Když jsem k ní přiběhl, měl jsem obrovskou radost, že to takhle šťastně dopadlo,“ napsal v diskusi na sociální síti uživatel Zoltán, který v době incidentu seděl ve vlaku, jenž na záběrech společnosti MÁV přijíždí v protisměru. „Viděl jsem, že k nám běží strojvedoucí, a šel jsem mu naproti, abych ho uklidnil, že dívka žije,“ dodal.

„Při sledování videa musela rodičům dívky tuhnout krev v žilách, i když vědí, že se jejich dceři naštěstí nic vážného nestalo,“ odtušila ve stejné diskusi uživatelka Tünde. A diskutér Attila podotkl, že dívka dostala od života ještě jednu šanci.

Štědrovečerní zázrak: Řidič přežil srážku s vlakem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám