Hlavní obsah

Naomi Campbellová podpořila Kate Mossovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BOGOTA

Britská topmodelka Naomi Campbellová se zastala své neméně slavné kolegyně Kate Mossové, o které se veřejnost dozvěděla, že bere kokain. Podle Naomi jde o spiknutí proti Mossové.

Článek

"Mám pocit, že jsou na ni všichni zlí," uvedla v neděli pětatřicetiletá Campbellová na tiskové konferenci v kolumbijské metropoli Bogota, kde se jakožto porotkyně účastnila výběrového castingu.

"Není to poprvé, co se tohle stalo. Vypadá to na nějakou odplatu," poznamenala a připomněla, že Kate je její přítelkyní.

Jednatřicetiletá Mossová nedávno přiznala, že šňupe kokain. Kvůli tomu přišla o některé lukrativní smlouvy. Co se týče Campbellové, již dříve přiznala, že v minulosti také užívala kokain. Připustila, že ji droga málem zničila.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová přiznala závislost na kokainu

Britská topmodelka Kate Mossová veřejně přiznala, že užívala drogu kokain. Je jí to prý líto, oznámila v sobotu Liv Asarnojová, tisková manažerka švédské módní...

Kate Mossová kvůli drogám přišla o kontrakt

Britská modelka Kate Mossová nakonec přeci jen doplatila na svou zkušenost s kokainem. Mezinárodní módní dům H&M v úterý vydal oznámení, v němž informoval...

Catherine Deneuveová se zastala Kate Mossové

Francouzská herečka Catherine Deneuveová se ve čtvrtek zastala britské topmodelky Kate Mossové, která se stala středem pozornosti kvůli užívání kokainu. Stálo...

Výběr článků

Načítám