Hlavní obsah

Nahoře byznys, dole pláž. Distingovaný hlasatel se objevil v televizi v kraťasech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Hlasatel veřejnoprávního Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS) na obrazovkách nechtěně odhalil, že sportovní zprávy moderuje v kraťasech. V živém vysílání totiž předčasně vstal od hlasatelského stolku, když kamery ještě běžely.

Foto: RTVS

Moderátor v kraťasech

Článek

Moderátor sportovních zpráv Ján Hudok působí na obrazovce distingovaně, má oblečenou košili, kravatu a sako. Jenže teď vyšlo najevo, že ve vedrech řeší situaci tak, že dole má jen kraťasy a tenisky.

Při poledních zprávách totiž příliš brzy vstal a odhalení bylo na světě. Web topky.sk napsal výstižně: „Nahoře byznys, dole pláž“. Web konstatoval, že hlasatelky se mohou před vedrem ve studiu bránit tím, že si vezmou lehké letní šaty, ale muži to mají horší.

Z archivu to odstranili

„Horka se snaží zmírnit alespoň spodní částí oblečení, kterou na obrazovkách není vidět,“ uvedl web. Tedy pokud nedojde k podobnému kiksu jako v RTVS.

Topky.sk konstatují, že pestré modré kraťasy mohli vidět jen diváci živého vysílání. V archivu už byla tato část odstraněna.

Reklama

Výběr článků

Načítám