Hlavní obsah

Na ředitelství obchoďáku omylem dorazil balík s ženským torzem uvnitř

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Westborough

V pátek vedení amerického obchodního řetězce ve Westborough obdrželo šokující zásilku. V doručeném balíčku byla část ženského těla. Vyděšení zaměstnanci informovali své nadřízené. Nakonec se ukázalo, že šlo o doručovací omyl.

Foto: Profimedia.cz

Na ředitelství amerického obchoďáku dorazil podezřelý balík s ženským torzem. Ilustrační foto

Článek

Balíček s ženským torzem měl původně namířeno z New Jersey na Floridu do výzkumných laboratoří. Kvůli tiskové chybě na štítku však skončil ve státě Massachusetts, vysvětlil seržant Jonathan Kalagher z kanceláře šerifa ve Westborough.

„Zaměstnanci začali zásilku otvírat, vtom si všimli popisků, že je uvnitř schované lidské torzo. Přestali s rozbalováním, takže obsah nikdy nespatřili. Zaregistrovali pouze obal a nějaký druh gelu. Okamžitě upozornili nadřízené,“ vysvětlil v rozhovoru pro rádio WBZ NewsRadio seržant Kalagher.

Tělo určené pro vědecké účely nebylo při přepravování nijak poškozeno. Na obale bylo totiž upozornění, že je uvnitř zboží podléhající rychlé zkáze a musí se s ním nakládat opatrně. Obchodní společnost posléze zajistila, aby se balík včas dostal do správných rukou.

Reklama

Výběr článků

Načítám