Hlavní obsah

Po hrůzném prvním rande se žena seznamkám už asi raději vyhne

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad nejhorší první rande, jaké si člověk může představit, zažila žena z amerického Massachusetts. Přes on-line aplikaci se seznámila s mužem, se kterým si následně smluvila schůzku. Ten během setkání vyloupil banku, pak skočil k ní do auta a přinutil ji, aby ho z místa činu odvezla, uvedl server CNN. Případ se stal už 5. prosince 2016, minulý týden soud poslal muže na pět let do vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena, jejíž jméno ani věk zdroje neuvádějí, narazila na 33letého Christophera Castilla na seznamovací aplikaci. V den jejich prvního osobního setkání pro něj přijela svým vozem do domu jeho rodičů. V autě začal muž popíjet víno, a když míjeli pobočku peněžního ústavu Bristol County Savings Bank, nechal si zastavit.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by měl nekalé úmysly, v bance ale muž vytáhl zbraň a požadoval 1000 dolarů (necelých 23 000 Kč) s tím, že je nutně potřebuje. Po chvilce i s lupem vyběhl z pobočky ven, naskočil k dívce do auta a zakřičel na ni, ať honem jede.

Nic netušící Američanka ho v panice poslechla. Když si ale všimla, že je pronásleduje policie, zastavila a vystoupila z vozu, zatímco její nápadník zůstal uvnitř.

Castillo byl po více než třech letech odsouzen za ozbrojenou loupež a útok na veřejného činitele, žena z ničeho obviněna nebyla. Hledání partnerů na seznamce se ale propříště nejspíš už vyhne.

Reklama

Výběr článků

Načítám